MRTAV U TRAMVAJU: Muškarac (52) ubijen oštrim predmetom

PU zagrebačka objavila je nešto širu informaciju o događaju kada je jučer putnica u zagrebačkom tramvaju broj šest pronašla mrtvog muškarca.

U priopćenju se kaže:

Jučer, 18. rujna oko 8.55 sati u Novom Zagrebu na Sarajevskoj cesti u tramvaju linije broj 6 koji je vozio na relaciji Sopot-Most Mladosti, putnica iz priključnih kola obavijestila je ostale putnike, a potom oni i vozača, da se u priključnim kolima nalazi muškarac za kojeg se čini da je u besvjesnom stanju.

Vozač je zaustavio vožnju te su putnici pokušali pomoći muškarcu kada su uočili da je ozlijeđen zbog čega je zatražen dolazak hitne medicinske pomoći i policije.

Hitna medicinska pomoć je po dolasku konstatirala smrt muškarca, dok je s obzirom na sumnju u kazneno djelo zamjenica županijskog državnog odvjetnika uz stručnu pomoć ekipe za očevid obavila očevid kojim je utvrđeno da je nepoznati počinitelj oštrim predmetom usmrtio 52-godišnjaka.

Tijelo je prevezeno u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku”.

Mediji su objavili kako je ubijen Siniša V. (52) iz Zagreba.

Dnevnik Nove TV sada neslužbeno doznaje da je ubijeni muškarac otprije poznat policiji zbog sitnih kriminalnih radnji te da se u posljednje vrijeme odavao skitnji.

Iz ZET-a su kazali da videonadzor postoji u 170 tramvaja u Zagrebu, no ne i u ovom u kojem je pronađen muškarac jer je riječ o starijem modelu. To bi moglo otežati istragu.