MRSIĆ O PREDSJEDNICI: Ideološki luta – ne znamo je li antifašista ili ustaša

Gostujući na N1 televiziji, a odgovarajući na pitanje o poziciji SDSS-a u vladajućoj koaliciji, Mirando Mrsić, čelnik stranke Demokrati, kaže da ne vjeruje da će SDSS napustiti koaliciju.

“Mislim da neće izaći iz koalicije. To nisu samo političke veze, nego i fizičke veze. Dosta članova SDSS-a je u javnoj upravi, javnim poduzećima, dosta ih je među državnim tajnicima. Raskidanjem koalicije svi oni gube radno mjesto. Vjerujem da će Milorad Pupovac naći put da izađe iz ove situacije u koju se sam doveo.

Njegovo je legitimno pravo da kao predstavnik svog naroda brani od rastućeg nacionalizma i to je nešto što treba osuditi i ukloniti iz Hrvatske. Ova Vlada ništa ne radi da to promijeni. Da ne govorimo o predsjednici za koju ne znamo je li antifašista ili ustaša. Nemamo pojma gdje ona spada”, rekao je za N1 Mrsić, te dodao:

“U tom ideološkom dijelu se ne snalazi ili namjerno to radi. Ideološi luta, a kao predsjednica nije napravila ništa na Pantovčaku. Imali smo jedan estradni mandat. Ovaj igrokaz s lupanjem šake o stol je smiješan i govori da ona ne zaslužuje drugi mandat. Kriva osoba je na Pantovčaku”.

Komentiraj