MRLE IZ LETA 3: Žiri nas je pozvao na sastanak – htjeli su nas nag*zit’ a mi nismo htjeli

Let 3 u ukupnom je poretku zauzeli 13. mjesto, a od publike su dobili nevjerojatnih 115 bodova. Bodovi nacionalnih žirija izazvali su lavinu kritika, jer su riječki rokeri dobili svega 11 bodova, tri od Portugala i 8 od Srbije. Pobjedu je odnijela švedska predstavnica Loreen.

“Znate što je bilo, jučer se dogodilo. Nas je žiri pozvao na jedan sastanak i onda su nas htjeli naguzit’ i mi nismo htjeli. Zato žiri danas nije bio na našoj strani. Publika je, jer publika još uvijek ima pi*ke. A mi volimo pi*ke”, rekao je za 24 sata Damir Martinović Mrle nakon večerašnjeg finala Eurosonga.

“Odlično, super. Napokon je gotovo. Pokazalo se to s početka cijele priče, kao kad smo namjestili pobjedu na Dori. Opet su nas pokušali uvući u neke pe*erske radnje, protuprirodne čak bih dodao. Ali eto, mi smo na strani naroda i narod je očito na našoj strani.

Dobili smo iznenađujuće velik broj bodova od publike iz cijele Europe i svijeta. To nam je zaista velika nagrada i satisfakcija za trud koji smo uložili. To je nešto što nas ispunjava, i duhovno i tjelesno, i otvore i zatvore. Sretni smo”. rekao je u svom sarkastičnom stilu rekao Zoran Prodanović Prlja.