MRAK TARITAŠ O VLADI: Bolesnik je u komi, nemojte ga oživljavati

Podijelite članak

anka mrak taritaš

Stanke u Saboru. Vlada ne funkcionira, treba priznati da se ne zna i dati priliku onima koji žele dobrobit Hrvatskoj, upozorila je HNS-ova Anka Mrak Taritaš podsjetivši na pet telefonskih od ukupno osam sjednica vlade.

U Saboru od 60 točaka, tek 13 s vlade… “Ja bih to slikovito rekla. Znate, bolesnik je u komi, na bolesničkoj je postelji, sve blinka u crveno. Obitelj je spremna da bude kraj. Lijepo molim, staviti iznad bolesničke postelje veliki natpis ‘ne oživljavati‘. Ne oživljavati ono što se oživjeti ne može.”

Petar Škorić iz HDZ – a govorio je o Grizli komunikacijama, PR – u Mosta. Tvrdi da je riječ o politčko financijskoj korupcijskoj hobotnici.

“Jedna PR agencija nudi susrete s ministrima i dužnosnicima iz jedne stranke,pa sve do stvaranja afera koje će dovesti do prijava od strane državnog odvjetništva”, kaže.

Javila se Mostova Strenja Linić a reagirao i šef Sabora Reiner.

“Na koncu, svima nama, hrvatskoj javnosti, nameće se pitanje koje traži odgovor. Koga je sve pomazila grizlijeva šapa?”, pitao je Škorić, a prenosi Media servis.

“Nadam se da ćete adekvatno financijski biti nagrađeni za ovo što ste izgovorili.”

“Kolegice, koja je povreda Poslovnika?”, javio se predsjednik Reiner kada se javila Strenja Linić.

“Nisam uspjela pronaći nakon ovih njegovih laži i napada, za koje će očito biti dobro nagrađen, točku na koju da se pozovem.”

“Ja vas molim da to ne radite više”, rekao je Reiner.

Komentiraj