MOST POZIVA: Hoćemo referendum za ukidanje covid potvrda

Hrvatski narode, Most je uz tebe. Tvoja sudbina je i naša sudbina. Ne damo nikome slobodu svog naroda. Svakog građanina Republike Hrvatske. Naši ljudi su rođeni slobodni. Slobodu su nam u ogromnoj žrtvi omogućili naši branitelji. Slobodni ćemo i umrijeti.

Napisao je to na društvenoj mreži Božo Petrov, čelnik Mosta, koji je najavio inicijativu za referendum za ukidanje covid potvrda.
A zastupnik Mosta Marin Miletić je na Facebooku napisao:

REFERENDUMOM DO SLOBODE SVIH

Podijeli, na linku je tablica za volontere

Dragi građani, dragi moj hrvatski narode! Nadao sam se da će Plenković pokazati da brine za sve svoje građane, ali nije tako. Namjerno širi podjele i potiče nemire među ljudima da bi u strahu vladao masama.
Plenković necijepljene ucjenjuje, pritišće zato jer sluša svoje gospodare i zato jer sam nije slobodan. Svojim odlukama potiče širenje zaraze koju prenose cijepljene osobe, a onda preko svojih pijuna i trbuhozboraca svađa narod.

Plenković ne voli slobodu. Plenković stvara frontu i manipulira sa slikom sigurnosti. Ali, nema sigurnosti nigdje, pogotovo ne u potpunoj slobodi. Sigurnost je jedino u dragom Bogu.
Zato mi idemo i dalje jako sa svojim narodom, u svim prosvjedima i dalje
A na referendumu ćemo srušit Stožer, njegovu nelogičnu odluku i pokazati snagu zajedništva hrvatskog naroda. I cijepljeni i necijepljeni su shvatili: moramo se izboriti za slobodu

Dragi ljudi, evo vam tablice. Upišite se, kliknite potvrdu na privolu, javit ćemo vam se

Napokon dolazi NADA našoj predivnoj zemlji

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!