MODRIĆ ZA ŠPANJOLSKI “MARCA”: O reprezentaciji nisam donio konačnu odluku – još ćemo vidjeti!

Podijelite članak

marca, luka modrić

Marca, ugledni sportski list, koji ima oko dva milijuna čitatelja, posveto je veliki intervju našem Luki Modriću, kapetanu reprezentacije, koji nakon 96 odigranih utakmica i 11 zgoditaka, nije siguran da će odigrati i 100. za reprezentaciju.

“O reprezentaciji nisam donio konačnu odluku. Još ćemo vidjeti, a sada se koncentriram na pripreme s Realom i želim se dobro pripremiti za sezonu”, odgovorio je Modrić na pitanje glavnog urednika lista Marca, Huga Cerezoa.

Iz toga se može zaključiti kako Modrić razmišlja i o napuštanju reprezentacije nakon svega što se događa oko njega u svezi sa suđenjem Zdravku Mariću i drugima za izvlačenje novca iz Dinama.

Na pitanja u svezi svog svjedočenja i situacije u kojoj se našao zbog tog suđenja, Luka Modrić je odgovorio:

“Neugodna je to i komplicirana situacija, ali moram reći da je meni čista savjest. Čekam da se sve to što prije završi i o tome ne mogu razgovarati…”

Modrić je rekao i kako se sve dogodilo prije više godina, da mu je zbog tih događanja izuzetno teško.

“Mnogo sam toga izdržao u životu i siguran sam da ću izdržati i ovo, da će se sve brzo završiti kako bih sve mogao brzo i zaboraviti… Mnogi me u Hrvatskoj napadaju, a da ne znaju o čemu se točno radi…”

PISALI SMO:

MODRIĆ O “LAŽNOM” ISKAZU: Moja je savjest mirna, nisam počinio nikakvo kazneno djelo – čitajte OVDJE.

ZDRAVKO MAMIĆ: Luku Modrića udaraju sa svih strana – gdje ste izborniče Čačiću, gdje ste gospodo iz HNS-a?! – čitajte OVDJE.

luka modrić, naslovna, marca

Komentiraj