MODRIĆ U NOVIM PROBLEMIMA: Grafolozi tvrde – Lukin potpis na aneksu ugovora ne odgovara potpisu iz 2005.

luka modrić 4

Javnost je već upoznata kako je kapetan naše nogometne vrste Luka Modrić pod istragom DORH-a zbog sumnje da je dao lažni iskaz na suđenju Zdravku Mariću i drugima.

A sada, kako doznaje RTL, nove sumnje i nove loše vijesti za Luku Modrića. Naime, grafolog je utvrdio kako Lukin potpis na aneksu ugovora ne odgovara potpisu iz 2005.

Grafološko je vještačenje već dovršeno i pokazuje da je datum 15. 12. 2005. antidatiran.

Potpis na aneksu ugovora Luke Modrića odgovara vremenu iza 2008. godine jer je uvelike promijenjen rukopis, i to ne prirodno, već se radi o stiliziranom potpisu kakav osobe formiraju uslijed davanja autograma.

Valja podsjetiti kako je DORH protiv Modrića pokrenuo istragu zbog lažnog svjedočenja nakon što je na sudu promijenio iskaz dan USKOK-u.

Tko je Modrić na ispitivanju u USKOK-u 2015. rekao: “Nakon što sam ja već igrao za Tottenham, sačinjen je aneks ugovora o profesionalnom igranju između mene i NK Dinama temeljem kojega meni pripada 50 posto transfera. Zdravko Mamić tada mi je objasnio da je nužno da potpišem taj aneks”.

Sada je pak promijenio iskaz i rekao: “Nikada nisam rekao da je aneks potpisan nakon mog odlaska u Tottenham, nego da se ne mogu sjetiti kada je to napravljeno”.

Koliko možemo doznati Luka Modrić navodno još nema odvjetnika, ali se, ako ga ne bude do tada imao, 1. rujna može braniti šutnjom.

PISALI SMO:

DORH OBJAVIO: Luka Modrić pod istragom zbog lažnog svjedočenja na suđenju Mamiću i drugima – čitajte OVDJE.

VIDEO: URNEBESNI SMIJEH – Zvijezde pjevaju Luki Modriću “Sjeti se”, ali on je neumoljiv i kaže: “Ne sjećam se” – pogledajte OVDJE.

Komentiraj