MODA: Andreja Deskar – S njim ili bez njega, s balonerom se poigrajte sami

andreja deskar

Iako je došlo po mnogima najljepše godišnje doba – proljeće, još uvijek imamo “ogrtače” na košuljama, haljinama, majicama…

Jedno od zanimljivijih jednostavnijih klasičnih komada odjeće  su baloneri, koji uvijek daju dojam opuštenosti, ležernosti  i svakako elegantnosti.

balonerbalonbbal

Baloneri su “prošetali” našim lijepim gradom, te ga obogatili za još jednu vrijednost, a to je ona ženska koketna iz koje govori dama koja zna nositi upravo taj komad odjeće – baloner.

Baloner, meni kao presudni modni trend koji gotovo uvijek razdvaja, odnosno stvara granicu između toplijeg i toplog vremena, a štiti na si od manjih vremenskih nepogoda.

Baloner je uvijek elegantan i pun pogodak za svakodnevni izlazak, kao i večernji izgled u ovim predivnim promjenjivim proljetnim danima.

babalonebalo

Mogu se nositi s tenisicama, čizmicama ( meni omiljena kombinacija), te drugom vama zanimljivom obućom.

Baloneri u raznim bojama ostavljaju dojam originalnosti i vjerodostojnosti identiteta.

Najdraži su mi u crnom tonu i bež boji, duži i kraći, za svaku priliku. Klasični modeli balonera uvijek su popularni i poželjni u ormaru.

Oni žive vječno i prigodni su za gotovo svaku priliku.

Vi se, naravno, možete poigrati detaljima, različitim aplikacijama koje mogu dati razigrani izgled vašem baloneru.

Ako će baloner biti šareniji, onda svakako treba pripaziti na odjeću ispod njega koju ćete nositi, jer ona bi tada trebala biti jednobojna, ili težiti njoj. N,o mašta čini svašta.

Više o našoj modnoj dizajnerici i kolumnistici možete pročitati OVDJE.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!