MODA: Andreja Deskar – Raskošne proljetne haljinice s uvijek praktičnim kardiganom

andreja, naslovna

Vrijeme idealno za haljine šarene, suknje, prozračne šešire  i naravno kardigan, koji svojim oblikom i pojavom daje još posebniju notu odijevanja.

Kardigan u raznim bojama dođe kao odličan ogrtač haljinama… Odlično pristaje uz hlače, suknje, haljine.

Ujedno nam štiti tijelo od proljetnih večeri koje još uvijek znaju biti malo hladnije. Postoje u različitim oblicima, veličinama, bojama i dezenima, za svačiji ukus.

andreja, čizmiceandreja, crni i bijeloandreja, haljina

Međutim, ne stoji svaki oblik jednako svima, ali nećete nikad pogriješiti ako stavite na kardigan remen, jer tada će vam on lijepo pratiti liniju tijela, a vi ćete se osjećati istovremeno spontano, elegantno i lijepo.

I razmislite – zašto bi u proljetne i tople dane uz haljinu odgovarale samo cipele i lagana proljetna obuća, kada postoji meni puno draža kombinacija proljetno-ljetnih čizmica koje se odlično uklapaju s dugom ili kratkom haljinom.

Haljinice šarene, cvijetne, crno-bijele… zaigrajmo se svojim bojama, svojim oblicima…svojim snovima.

andreja,crvenkastaandreja, zelenkastaandreja, kardigan

Haljina je odjevni predmet, kojeg obično nose žene i djevojčice. Dužina haljine varira ovisno o modi i prigodi. Može biti duga do poda ili kratka, iznad koljena.

Proljetna haljina je neformalna, lagana haljina koja se nosi u proljeće.

Samim odabirom kombinacija možemo najobičniju haljinu predstaviti kao poslovnu, svečanu ili casual, sve to ovisi o nama samima. Pustimo mašti na volju da nosimo ono što želimo bez obzira u kojem smo trenutno godišnjem dobu i da si ne postavljamo ona uobičajena pitanja – što će drugi reći?

andreja, bijela haljinaandreja, crnaandreja, šešir

Budimo svoji, originalni, spontani, uvijek. A znamo da i mašta čini svašta.

I u toplim, proljetnim i promjenjivim danima u nama se javlja želja za originalnošću, da preko odjeće izrazimo svoje iskonsko “ja”, da ga pustimo da plovi zajedno s našom odjevnom kombinacijom koju smo sami izabrali, koja je naša.

Komentiraj