MLADI DINAMOVCI PROTIV BAYERNA: Evo što kaže trener Igor Jovičević

Juniori Dinama saznali su protivnika u Ligi prvaka. Mladi Modri, odlukom ždrijeba u Nyonu igrat će protiv vršnjaka iz minhenskog Bayerna.

Za prolaz u četvrtfinale igra se jedna utakmica, koja je na rasporedu 3. ili 4. ožujka 2020. godine u Münchenu.

Podsjetimo da su u srijedu Dinamovci nakon penala svladali kijevski Dinamo, a junak susret bio je vratar Renato Josipović koji obranio dva udarca Kijevljana.

“To je momčad s čvrstim i pobjedničkom mentalitetom. Ne odustaju od igre do 90. minute i protivnika tjeraju na dodatni napor. Bit će teško jer se igra jedna utakmica na njihovom terenu ali mi prihvaćamo izazov. Bitno je da svi budemo zdravi i dat ćemo sve od sebe da prođemo dalje”, rekao je za Media servis trener mladih Dinamovaca Igor Jovičević, koji je dodatno objasnio motive i o kakvom se protivniku radi.

“Prošle sam godine bio u njihovom kampu i malom nogometnom stadionu gdje će biti veliki izazov igrati i proći u četvrtfinale. Osim toga imamo i dodatni motiv jer je većina igrača iz ove generacije igrala i izgubila finale od Bayerna u Premier League International Cup-u. Bit će to inat da se revanširamo za taj poraz u finalu”, najavio je Jovičević.

Podsjetimo da su u srijedu u borbi za osminu finala Dinamovci nakon penala svladali kijevski Dinamo, a junak susret bio je vratar Renato Josipović koji obranio dva udarca Kijevljana

Komentiraj