MIROSLAV ŠKORO: Ispričavam se što sam bio u HDZ-u i što sam mislio da je Plenković rješenje

Čelnik Domovinskog pokreta Miroslav Škoro održao je pressicu na kojoj se ispričao zbog članstva u HDZ-u.

“Za razliku od njih ja sam se spreman ispričati, ja nemam problema s time. Ja se ispričavam što sam u tom trenutku bio u HDZ-u, u tom sazivu Sabora, što nisam uzeo niti jedne lipe, nego sam sve novce koje sam zaradio dao za Jedinicu intenzivne njege u Osijeku. Ispričavam se što sam nakon osam mjeseci vratio mandat, nisam s njim trgovao, niti licitirao”, kazao je.

Pa nastavlja: “Ispričavam se što sam mislio da je Andrej Plenković možda rješenje za ovu državu. Činjenice ukazuju na to da ne živimo dobro, da su naši statistički podaci katastrofalni. Brod kojega je preuzeo Plenković je pravni nasljednik onoga što se događalo. Mi smo pokret, mi smo svjetionik.”

Na novinarsko pitanje ispričava li se što je bio u uredu Marina Barišića, Škoro pojašnjava: “Prvi put čujem da sam naveden u takvom iskazu, ali bio sam dva puta svirao za Carinu jer su imali neke svoje igre. To je bio moj posao i način da se dogovori nastup na Igrama carinskih radnika”, kazao je.

“Ja sam HDZ-u dao sve, pa sam onda shvatio da to nije dobro. Nije meni Šeks pisao pjesme, nije meni Tuđman pisao pjesme, nije ni Plenković. Sve moje pjesme, sve što sam napravio bilo je dobro dok nisam rekao da mi je dosta. I otišao. I vratio se s ovim ljudima natrag. Mi smo svjetionik”, zaključuje.

Komentiraj

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *