MIRO KOVAČ: Kad mi pobijedimo u HDZ-u neće biti kulta ličnosti, faraona ili Tita

“Ne može biti u interesu HDZ da HDZ izgubi sljedeće izbore, to bi za HDZ bilo fatalno, gore nego 2011 godine”, ustvrdio je Miro Kovač, kandidat za predsjednika HDZ-a, nakon što je zajedno sa Davorom Ivom Stierom i Ivanom Penavom iz svoje ekipe ispunio obrasce za kandidaturu.

“HDZ treba resetirati, rekonstruirati, vratiti članstvu. Članstvo će sada imati veliku šansu pokazati, bez straha, kome želi pokazati povjerenje za vodstvo. Mi smo uvjereni da smo to mi, mi želimo da HDZ bude normalna, ne lijeva, nego demokršćanska stranka koja želi da Hrvatska bude prosperitetna, napredna zemlja, da u Hrvatskoj na vlasti budu oni koji su čestiti, sposobni. Mi smo za čistu Hrvatsku čistih ruku, a to može samo HDZ”, rekao je dosta samouvjereno Kovač, te dodao:

“HDZ je sada druga stranka po rejtingu, nije prva stranka na političkoj sceni. HDZ će s nama, to je naš slogan – uvijek biti prvi, to smo mi, to jer naša opcija za promjenu… Kad mi pobijedimo neće više biti faraona ili Josipa Broza Tita, u HDZ-u neće biti kulta ličnosti”.

Komentiraj