MIRKO FILIPOVIĆ: Nakon moždanog udara – doktore, recite mi kakvi su mi nalazi?!

Podijelite članak

Sportaš i čovjek koji je pronio glas Hrvatske diljem svijeta, Mirko Filipović Cro Cop (44), vrlo se uspješno oporavlja od moždanog udara i već naveliko trenira.

Više neće u ring zbog borbe, ali želi biti u formi, želi i dalje trenirati u sportu koji mu život znači.

Ovaj put je Mirko na Facebooku podijelio priču što je i kako proživljavao u trenucima kada je prošao magnetsku rezonancu mozga:

“Ovako je mene doktor utješio po završetku magnetske rezonance mozga nakon što sam hitno hospitaliziran radi moždanog udara. Po dolasku u bolnicu odmah su me odveli na magnet da vide o čemu se radi. Ja sam došao do MR uređaja i sam legao unutra.

I kad sam nakon 20 min trebao izaći vidim njih četvorica oko uređaja i hvataju me za ruke i noge i pridižu polako. Rekoh, pa što vam je, jeste poludili? Pa mogu sam. Veli jedan, nemoj sam, mi ćemo. Ma dajte što vam je, zašto me zafrkavate? I vidim tad glavnog doktora i onda ide razgovor s ove sličice.

Kad mi je rekao što sam doživio i pokazao mi snimak stao mi je sat na ruci od straha. Rekoh, pa što ćemo sad? Veli doktor, ne mudruj već lezi na kolica ova i ideš na odjel”.

A potom je Mirko upitao: “Doktore, recite mi kakvi su mi nalazi, umirem od radoznalosti”.

Komentiraj