MINISTAR PRIMIO RIMCA: Održat će predavanje mladim kadetima Hrvatske vojske

Potpredsjednik Vlade i ministar obrane Damir Krstičević sastao se u Ministarstvu obrane s Matom Rimcem, poduzetnikom i osnivačem tvrtke Rimac Automobili.

Rimac se odazvao pozivu da kadetima na Hrvatskom vojnom učilištu održi predavanje o uspjehu, stoji u priopćenju MORH-a kojeg prenosimo u cijelosti.

“Ministar Krstičević i poduzetnik Mate Rimac razgovarali su o potencijalima obrambene i automobilske industrije i o budućoj suradnji s Ministarstvom obrane i Hrvatskom vojskom te je dogovoreno da će Mate Rimac održati predavanje kadetima na Hrvatskom vojnom učilištu o vlastitom putu do uspjeha.Ministar Krstičević ovom je prigodom izrazio zadovoljstvo susretom s uspješnim mladim poduzetnikom te Mati Rimcu uputio čestitke na brojnim poslovnim uspjesima i postignućima.

„Drago mi je što imate jasnu viziju, znanje i želju za uspjehom i u Ministarstvu obrane ćete uvijek imati podršku. Vjerujete u Hrvatsku, kao i pripadnici Hrvatske vojske i želim vam puno uspjeha u daljnjim projektima“, istaknuo je ministar Krstičević.

Mate Rimac zahvalio je ministru Krstičeviću na pozivu, predstavio je poslovna postignuća te je istaknuo kako će mu biti drago održati predavanje mladim kadetima Hrvatske vojske i sudjelovati na konferenciji o obrambenoj industriji i novim tehnologijama.

Govoreći o razvoju hrvatske obrambene industrije i partnerstvu hrvatske obrambene industrije s Ministarstvom obrane, ministar Krstičević najavio je održavanje konferencije na temu „ Budućnost hrvatske obrambene industrije i nove tehnologije“ u studenom ove godine u Zagrebu. Na konferenciji će prvi put sudjelovati i poduzetnik Mate Rimac, koji će govoriti o novim tehnologijama u industriji.”