MINISTAR BEROŠ: U noći uoči Božića i Nove godinu ugostitelji će raditi do dva ujutro!

Dobru je vijest najavio ugostiteljima ministar Vili Beroš, ali ne samo njima već svima koji žele zu veselju provesti blagdane, jer će ugostiteljski objekti moći raditi do dva sata ujutro.

“Razgovarali smo o produženju radnog vremena. Imamo osam slučajeva omikrona. U ovom trenutku je mirna epidemiološka situacija i možemo izaći ususret i produžit ćemo rad do 2 sata poslije ponoći u noći s Badnjaka na Božić i sa Stare i Novu godinu”, rekao je ministar Vili Beroš.

“Otvoreni prostor je uvijek bolji jer je manja mogućnost širenja virusa. Epidemiolozi misle da sa ta četiri dodatna sata nećemo naštetiti epidemiološkoj slici, a građanima ćemo zahvaliti za odgovorno epidemiološko ponašanje”, rekao je Beroš.

“Međutim, moja preporuka svima. Veseli blagdani su najbolji blagdani, možemo se veseliti i na neuobičajen način, održavajući distancu i pazeći da se virus ne širi”, rekao je.

“Ono što je potpuno jasno da nam siječanj nosi velike izazove. Vrijeme je božićnih i novogodišnjih blagdana, vrijeme je skijanja, mnogi će otići u inozemstvo i važno im je prenijeti važnost pridržavanja epidemioloških mjera”, rekao je Beroš.

Ono što je potpuno jasno da nam siječanj nosi velike izazove. Vrijeme je božićnih i novogodišnjih blagdana, vrijeme je skijanja, mnogi će otići u inozemstvo i važno im je prenijeti važnost pridržavanja epidemioloških mjera, rekao je Beroš.