MILORAD PUPOVAC: Ne žalim zbog odlaska na proslavu dana RS

Milorad Pupovac rekao da ne žai zbog odlaska na proslavu u Banja Luku i da je njegov posjet bio isključivo nepolitičke prirode.

Izvor: Media servis

Zastupnik SDSS-a Milorad Pupovac oglasio se oko odlaska na proslavu dana RS, a koji je zabranjem od Ustavnog suda BiH te su ga i poruke s njega osudile EU i SAD…

“Ne žalim što sam išao na akademiju obilježavanja dana RS-a jer ništa u mojim namjerama nije bilo da bih trebao žaliti. Moje prisustvo nije imalo politički karakter niti karakter slaganja ili neslaganja s ljudima koji vode žestoke polemike o tome kako bi trebala biti ustrojena BiH.”

Pupovac najavljuje nastavak suradnje s institucijama RS-a u humanitarnim pitanjima te kaže da nikada nije ulazio u unutarnja pitanja BiH. Poručio je da ne svađa narode, nema dvostruka mjerila niti izigrava njihove tutore.

“Nisam išao kao član vladajuće koalicije naovisno što imam i šešir predsjednika SDSS-a, ali sam šešir ostavio u Zagrebu. Išao sam pao predsjednik SNV-a, organizacije koja surađuje s tijelima RS na humanitarnim i kulturnim pitanjima.”