MILIJAN BRKIĆ: Samostalno smo kroz povijest ostvarili velike političke pobjede

milijan brkić

Milijan Berkić, zamjenik predsjednika HDZ-a, objavio je Facebook status nakon što je predsjednik stranke Andrej Plenković danas objavio kako će HDZ izaći sam na izbore na nacionalnoj razini. Prenosimo njegov status.

”[ HDZ IDE SAMOSTALNO NA IZBORE NA NACIONALNOJ RAZINI ]

Samostalno smo kroz povijest ostvarili velike političke pobjede, samostalno smo pokazali da smo najjača stranka u našoj Hrvatskoj. Sada je vrijeme da pokažemo svoju stvarnu snagu i vratimo povjerenje građana. 

HDZ je bio i ponovno će biti politički lider u Hrvatskoj. Za razliku od nekih drugih, mi vjerujemo u sebe i zajedno s vama idemo do pobjede”, napisao je Milijan Brkić.

Podsjetimo, Andrej Plenković je nakon sastanka Nacionalnog vijeća, Središnjeg odbora i Predsjedništva HDZ-a izjavio kako HDZ na izbore ide sam.

”Razgovarali smo o izradi izbornog programa. Očekuje se da će biti finaliziran početkom idućeg tjedna. Razgovarali smo i o dosadašnjim razgovorima s članovima Domoljubne koalicije. Dogovorili smo da na nacionalnoj razini HDZ izađe kao HDZ, a da po pojedinim izborniim jedinicama ostvarujemo suradnju s pojednim partnerima s kojima dosad jesmo i nismo surađivali. To je današnja glavna odluka”, kazao je.