MILIJAN BRKIĆ: Političari se moraju boriti za interese naroda, a ne svoje osobne interese

milijan brkić

Za jednog od potpredsjednika Sabora izabran je HDZ-ov Milijan Brkić, oko kojeg je bilo mnogo komentara na temu kako nije u dobrim odnosima s novim šefom HDZ-a, objavio je na Facebooku zanimljiv status koji prenosimo u cijelosti.

[ MOJ GLAS ZA NAROD ]

Povodom današnje konstituirajuće sjednice 9. saziva Hrvatskog sabora još jednom se želim zahvaliti svim građankama i građanima Republike Hrvatske, kao i svojoj stranci, vodstvu i svim njenim članovima koji su mi ukazali povjerenje i omogućili da budem izabran za zastupnika i budem GLAS NARODA u Hrvatskom saboru.

Vjerujem u našu Hrvatsku i u snagu našeg naroda. Vjerujem u svoju stranku koja je zajedno s hrvatskim braniteljima stvorila našu domovinu Hrvatsku! Stoga sam danas s punom odgovornošću prisegnuo pred svojim narodom.

Svjestan sam važnosti obveze i odgovornosti za ukazano povjerenje. Ovim putem želim još jednom naglasiti ono što sam i u kampanji stalno naglašavao i što sam obećao – za četiri godine želim vam pogledati u oči i u njima vidjeti zadovoljne i sretne ljude, koji žive bolje i kvalitetnije nego danas. Kao izabrani zastupnik u Hrvatskom saboru borit ću se za prava i potrebe svakog čovjeka i za dobrobit Lijepe naše, kao i naše druge domovine Bosne i Hercegovine.

Svi političari i državni dužnosnici, kao i ja osobno, moraju se uvijek boriti isključivo za interese svog naroda, a ne za sebe i svoje osobne interese!

Biti saborski zastupnik ili državni dužnosnik znači dobiti priliku da sav svoj trud i svo svoje vrijeme stavljamo u službu građana te da svojim radom, predanošću i poniznošću svakodnevno pokazujemo da nam je iskreno stalo do naše zemlje, naše Hrvatske!

Zahvaljujem stranci što me je kandidirala za potpredsjednika Hrvatskog sabora i zahvaljujem kolegama zastupnicima što su me izabrali. Tu časnu ulogu obnašat ću s neizmjernim ponosom i dostojanstvom.

Jamčim da će se ČUTI GLAS NARODA U HRVATSKOM SABORU!”, poručio je Brkić uz pjesmu “Kroacijo, iz duše te ljubim!”

Komentiraj