MILIĆ ODGOVORIO MILANOVIĆU: U mahnitoj želji da druge vrijeđa i etiketira iznosi laži

Nakon što je Zoran Milanović danas prozvao Marka Milića nazivajući ga Yutel batom koji sređuje poslove u državnoj filmi, glasnogovornik Vlade odgovorio je na prozivku. 

“Milanoviću je teško pobjeći od naučenih partijskih manira. Osim što je u ulozi predsjednika države kršio Ustav, Zakon o sudovima te osporavao odluke Ustavnog suda, sada bi i slao političke neistomišljenike u zatvor i davao nalog nadležnim tijelima kada i protiv koga da pokreću postupke. Kad su ljudi oko njega bili prozivani za različite radnje, nismo ga čuli da traži postupanje nadležnih tijela.

Iz Hrvatskih šuma objasnili su da moja jedna poruka upućena krajem rujna 2019. nije ni na koji način mogla utjecati na radni status g. Dujmovića, koji je prije toga odradio jednogodišnji pripravnički staž i dobio ugovor. U ranijoj proceduri zasnivanja pripravničkog staža, iz 2018. nisam sudjelovao niti utjecao na bilo što, a što je već i rekao tadašnji predsjednik Uprave g. Jakupčić.

U mahnitoj želji da druge vrijeđa, omalovažava i etiketira, Milanović zlonamjerno i svjesno iznosi laži i difamacije o mojoj (i drugim) obiteljima već nekoliko godina. Glavni promotor govora mržnje, čovjek koji nas sramoti vanjskopolitički i truje hrvatsko društvo sve više pokazuje da nema odgovornosti samokontrole i granica, ali to je na drugima da analiziraju i proučavaju”, odgovorio je Milić.