MILANOVIĆ PORUČIO ŠKORI: Mogao bi biti pristojniji – kako bi bilo da ja njemu kopam po krevetu?!

“Ponosan sam na to što sam običan građanin. Nisam ponikao iz ničijeg kabineta, nisam dodavao papire Sanaderu…”, rekao je danas u Tinjanu na sajmu pršuta predsjednički kandidat Zoran Milanović, odgovarajući na komentar iz Ureda predsjednice da se predsjednica neće sučeljavati s Milanovićem jer je on “običan građanin”.

“Nisam ni Račanu dodavao papire, što bi mi bio puno manji problem, ali nisam”, rekao je Milanović, dodajući kako ne voli riječ sučeljavanje, nego preferira debatu. “Sučeljavaju se goveda”, kazao je Milanović.

“Imate predsjednicu koja se sakrila iza svoje mutne stranke. To je mutna stranka i otac zlostavljač hrvatske države i hrvatskog naroda već 30 godina i zbog toga sam ponovno u politici. To više ne mogu gledati”, kazao je Milanović te dodao da se Grabar-Kitarović boji debate.

Nije ostao dužan niti Miroslavu Škori koji je rekao da bi debata trebala biti popodne, aludirajući da se Milanović rano ne diže. “Mogao bi biti malo pristojniji, kad već nema stila. Jer moja žena zna kad ja ustajem. Jutros sam se okrenuo u krevetu i nekako njega nisam vidio, ništa mi nije smrdjelo, bila je moja žena kraj mene”, kazao je Milanović. “Prekasno liježem, a ustajem u 7. Ali kako on to zna. Kako bi bilo da ja malo njemu kopam po krevetu”.