MILANOVIĆ, PLENKOVIĆ I BOŽINOVIĆ: Izražavamo najiskreniju sućut obitelji i svim kolegama vatrogasca Davora

Grmljavinsko-kišno nevrijeme koje je sinoć pogodilo i poplavilo Zagreb, a u kojem je preminuo jedan vatrogasac preko Twittera su komentirali premijer Andrej Plenković i ministar Davor Božinović.

Na Facebooku je predsjednik Zoran Milanović napisao:

“Obitelji i kolegama vatrogasca Davora Kovačića koji je preminuo tijekom intervencije za vrijeme kišne nepogode u Zagrebu izražavam najdublju sućut. Davor i njegovi kolege pokazali su i u ovoj situaciji koliko su požrtvovni kada je potrebno pomoći drugim ljudima u nevolji”.

“Sustav civilne zaštite i sve nadležne službe od sinoć su na nogama i pripravne pomoći svim sugrađanima koji su pretrpjeli štete uslijed obilnih kiša i poplave u Zagrebu i drugim županijama. Izražavam najiskreniju sućut obitelji i svim kolegama vatrogasca Davora Kovačića, koji je sinoć preminuo tijekom intervencije zbog sanacije poplave. Svoju požrtvovnost i hrabrost pokazao je i u brojnim intervencijama nakon potresa u Zagrebu”, napisao je Plenković.

I ministar unutarnjih poslova Davor Božinović izrazio je u subotu sućut obitelji i kolegama poginulog vatrogasca Davora Kovačića preminulog tijekom intervencije zbog nevremena u Zagrebu.

“U jučerašnjem nevremenu u Zagrebu, vatrogasci su kao i uvijek bili prvi koji su ljudima i gradu priskočili u pomoć. Nažalost, izgubili smo Davora Kovačića iz DVD Kustošija, požrtvovnog vatrogasca koji je pomagao i u brojnim intervencijama nakon potresa u Zagrebu”, objavio je Božinović na svom twitter profilu.

PISALI SMO:

TUGA MEĐU VATROGASCIMA: Jedan od njih u Zagrebu je preminuo tijekom intervencije- čitajte OVDJE.

Komentiraj