MILANOVIĆ O PLENKOVIĆU: Ne možeš nekome reći lažeš – to nisam čuo ni od Sanadera, Kosor, Karamarka

“Očito je netko negdje naučio u nekoj školi, to nisam čuo ni od Sanadera, Kosor, Karamarka, ne možeš nekome ustati i reći lažeš. Što se nas tiče, priča je gotova, ali nije dosadna”, rekao je predsjednik Zoran Milanović, komentirajući svoj “sukob” s Andrejom Plenkovićem.

U Krapini, gdje je sudjelovao na otvorenju Poslovno – tehnološkog inkubatora Krapinsko-zagorske županije, potom je dodao da se ne radi o tvitu, nego o sadržaju.

“Na osobnu razinu nisam svodio ovu komunikaciju, ukazao sam na problem i to nekoliko puta, da bi od premijera čuli dva puta u toku jednog dana ono što je rekao, to nije bilo konstruktivno, bilo je prilično neduhovito u nastojanju da se bude duhovit. Štitio sam premijera, rekao sam da sam pogriješio u metodologiji. To je za mene zasad gotovo, problem ostaje, problem neusklađenosti djelovanja parastožera s ustavnim poretkom Republike Hrvatske, to je činjenica i neće se promijeniti tako da se od problema okreće glava. Imamo problem, moramo ga riješiti i nastavljamo funkcionirati kao uređena država”, rekao je Milanović, kako prenosi N1.

Komentiraj