MILANOVIĆ O OCJENAMA SINA: Nastavnica matematike morat će reći na policiji tko je vršio pritisak

Danas je predsjednik Zoran Milanović upitan i da još jednom komentira buru koja se podigla oko ocjena njegovog sina.

“Citiraju nekakvu anonimnu profesoricu koja je u penziji. Štite identitet nekakve lažljivice, ali identitet djeteta, to nije bitno. Mi naravno znamo tko je ta protuha, ona je slala po 14 djece na popravni ispit. Toliko o profesoriam. Ona će komentirati kakvu je ocjenu imao moj stariji sin Jakov. Imao je 4. Ali bio je jedini koji je imao četiri, svi ostali su imali tri ili jedan. Kakav je to profesor”, rekao je o profesorici matematike.

“Ja da sam znao, učinio bih sve da taj mail ne ode. A što piše u njemu? Gdje je tu pritisak? Moja žena je napisala dopis u kojem je pokazala na brojne nepravilnosti. Po njezinom”, dodao je.

Na pitanje je li njegova supruga bila u školi nakon zaključenja ocjena: “Nemam pojma. Što bi radila? Ravnateljica je rekla da nije bilo pritisaka, u pismu nema ničega. Ma ja se slažem, rekao sam da mi se fućka za ove koji imaju sve pet, to je pomaknuto”.

“Ta će nastavnica matematike sad morati reći na policiji tko je na nju vršio pritisak ili neće reći. I kako se to vrši pritisak u sustavu elektroničkog ocjenjivanja, ja to ne znam. Skini mi se s kičme više”, rekao je predsjednik Milanović, kako javlja N1.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!