MILANOVIĆ O JANDROKOVIĆU: Majka me zbog mira u široj familiji zamolila da ga ne diram, a morat ću

Predsjednik Zoran Milanović sudjelovao je na svečanoj sjednici Gradskog vijeća Grada Vukovara povodom obilježavanja Dana Grada.

Nakon toga dao je izjavu za medije te komentirao premijera, aktualnosti, ali i pomilovanje Mustača i Perkovića.

“Zajedno s nekim odvjetnikom izmanipulirao Gotovinu, Čermaka i druge generale kao udbaške idiote, sitne budale, a onda su jučer izjavili da sam se zalagao protiv širenja NATO-a još prije napada Rusije na Ukrajinu, naravno da jesam, ali na širenje na Ukrajinu, Gruziju i Moldovu. Takvu laž može plasirati udbaška osovina.

To znaju samo Udbašenković, Njonjo od HDZ-a koji se javio neki dan. Moja majka me zamolila radi mira u široj familiji da ga ne diram, da ga ne gazim, morat ću opet”, kazao je predsjednik Milanović, kako prenosi RTL.

“Udbaške metode kojima se Udbašenković odgojen u maniri KOS-a i vojne bolnice služi su strašne. Kako da obranim minimalnu čast svoju i najslavnijih ratnih zapovjednika prema kojima je Plenković običan šuft. Staviti Gotovinu u jednu poziciju udbaškom smicalicom, to može vrlo niska forma političkog i ljudskog života”, kazao je predsjednik Milanović.