MILANOVIĆ O BANOŽIĆU: Hranj je za njega Aristotel, a on mu je napisao da je budala

“Jedino što može trenutno je zabraniti isplatu dnevnica običnim vojnicima koji idu u potpori vrhovnom zapovjedniku u Vukovar”, rekao je predsjednik RH Zoran Milanović o “sukobu” s ministrom obrane marijom Banožićem.

“Ja nema budžet za to, mogu pozvati prijatelje da to podmire. To što Banožić i Plenković rade je uništavanje hrvatske države.

Vlada je dužna dati potporu predsjedniku i nikakav ministar neće odlučivati koliko će pripadnika predsjednikove PZB ići u Vukovar”, kaže predsjednik, kako prenosi N1.

Milanović je novinarima rekao i da je Plenković nakon odlaska francuskog predsjednika pozvao admirala Roberta Hranja na razgovor, a onda ga ‘odveo’ Banožiću.

“Doveo je čovjeka kojem javnost vjeruje, a to je Hranj, i čovjeka kojem nitko ne vjeruje, i dalje je tamo, i daljje sitno ulički, kao ulični džepari potkradaju”, rekao je predsjednik.

“On je načelniku glavnog Stožera napisao da je budala. To je siže odgovora ministra, odnosno nekog kriminalca koji mu je to sastavio. To je njegov odgovor Robertu Hranju koji je za njega Aristotel”, govori predsjednik.

“Dok se ne vrati Burčula u službu i dok se ta pijavica ne skine s kičme i karotide admiralu Hranju, mi nemamo o čemu razgovarati”, kaže predsjednik.

“To nije prepucavanje, to je zaštita vojske od razbojnika”, govori Milanović.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!