MILANOVIĆ LITRE O POSVOJITELJIMA: Onaj tko me uvjerava da nisu znali da rade nešto krivo – taj laže

Zbog blagdana Tjelova koji pada na četvrtak pa će i saborski zastupnici iskoristiti priliku za spajanje produženog vikenda, plenarno zasjedanje u Saboru se održava od ponedjeljka do srijede kada će biti glasovanje.

Izvor: Media servis

Tjedan su otvorili izvještajem o radu Državnog ureda za reviziju, no prvo su zastupnici iskoristili minute za iznošenje stajališta u ime klubova.

Iz Hrvatskih suverenista Marko Milanović Litre ponovno je pokrenuo temu posvojitelja iz Zambije time što je odgovorio zastupnici Ivani Kekin iz Možemo na prošlotjedno izlaganje gdje je rekla da je bio među onim zastupnicima koji su sedam mjeseci širili govor mržnje protiv četiri hrvatska para koji su bili zatočeni.

‘‘Ona očekuje da se ispričam, ali neću. I svatko onaj koji danas mene uvjerava da ti ljudi nisu znali da rade nešto krivo, a išli su u Zambiju da bi posvojili djecu iz Konga, taj laže‘‘

Reagirali su Anka Mrak Taritaš iz GLAS-a i Sandra Benčić iz Možemo:

“Koristiti djecu za svoju osobnu političku promidžbu i agendu, to zaista ne služi na čast nikome‘‘, rekla je Mrak Taritaš.

‘‘Ono što je dobro i što ću vama svima sada poručiti – građani Republike Hrvatske ne honoriraju mržnju, ne honoriraju hajku I svi koji gradite svoju politiku na mržnji i strahu, svi vi nećete na tome profitirati. Izgubit ćete‘‘, rekla je Benčić.

Da bi se na Benčić nadovezali Hrvoje Zekanović iz HDS-a i Marin Miletić iz MOST-a.

“Baš zbog toga je Možemo u oporbi i bit će zauvijek‘‘. rekao je Zekanović.

“Ja kad nju slušam, čujem samo riječi bez nade, misli beuz vjere, puku ostrašćenost i wok ideologiju‘‘, riječi su Miletića.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!