MILAN BANDIĆ: Umirovljenici će se voziti i dalje besplatno – neki će dobiti i božićnicu

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Gradonačelnik Milan Bandić odbacio je informaciju da će umirovljenici ostati bez ZET-ovih kartica, budući da je 40 milijuna kuna manje u proračunu za tu svrhu.

“Ništa se neće mijenjati, sve će ostati isto. Svi penzići, naši umirovljenici, najmudrija generacija Zagrepčana mogu mirno spavati. Svi oni koji imaju mirovinu manju od 3.200 kuna će imati besplatan prijevoz, koji imaju ispod 1.500 kuna ovih dana će dobiti božićnicu. Oni koji maju ispod 900 kuna, već 13 godina dobivaju 400 kuna, ispod 1.200 dobivaju 300 kuna i oni ispod 1.500 kuna dobivaju 200 kuna, to je tako 13 godina i bit će ubuduće”, kazao je gradonačelnik, a prenosi Media servis.

Što se tiče proslave Nove godine na glavnom zagrebačkom trgu, Zagrepčane i turiste zabavljat će šarolika ekipa.”Ja mogu samo reći da će biti malo rocka, malo tamburice, šlagera i malo sjevera i juga. Vatra, Gazde, Doris Dragović i Tonči Huljić sa svojim bendom. Vodili smo računa da pokrijemo cijelu Hrvatsku, a da ne rasipamo novac jer novca nema za rasipanje. Mislim da je to dobro i da će biti za svakoga ponešto”, rekao je Bandić.

Komentiraj