MILAN BANDIĆ: Imam jasnu viziju kako će izgledati Hrvatska nakon što preuzmemo vlast!

Milan Bandić, Dubrava 0

Predizborni skup Koalicije za premijera za II. izbornu jedinicu, održan ispred Kulturnog centra u zagrebačkoj Dubravi, doslovno je prštao oduševljenjem brojnih okupljenih građana i simpatizera. Okupljenom mnoštvu građana, željnih promjena u društvu, obratio se i čelnik Koalicije za premijera i predsjednik Stranke rada i solidarnosti Milan Bandić.

“Sretan sam kada prolazim bilo kojim zagrebačkim kvartom jer kada se sjetim kako je Zagreb izgledao prije 16 godina, kada sam postao gradonačelnik, a kako sada izgleda, imam jasnu viziju kako će cijela Hrvatska izgledati kada osvojimo vlast. I nećemo imati samo jedan mandat jer, vjerujte mi, ljudi znaju nagraditi one koji rade za njihovu dobrobit. To sam doživio u ovih pet mandata.”- rekao je Milan Bandić, zaradivši gromoglasan pljesak.Milan Bandić, Dubrava 1

Naglasio je kako budući hrvatski premijer mora biti čovjek koji se nauživao mandata, koji se naradio i svojim iskustvom može unaprijediti život svakog građanima Hrvatske.

“Hrvatskoj treba normalan premijer, čovjek koji neće voditi zemlju iz kancelarije, već koji će obići svaki grad i svako selo u državi i pitati ljude koji su njihovi problemi. Sretan sam što smo od Zagreba stvorili europsku metropolu te istom željom i pozitivnom strašću to želim napraviti i od Lijepe naše. Kao što je Franjo Tuđman od Hrvatske stvorio slobodnu državu pomirbom, tako će budući premijer Milan Bandić od Hrvatske napraviti modernu državu zajedništvom. Zato vas molim, izađite 11. rujna na izbore i glasajte za sebe jer jadna je zemlja u kojoj se dvojica kandidata za premijera iz velikih stranaka ogovaraju čiji je otac i čija je majka gdje radila. To je sramota. Nas zanima bolja budućnost, a ne kao kod njih bolja prošlost i to iz jednostavnog razloga – jer imamo što ponuditi građanima!”- nastavio je Bandić.

Dodao je i kako je ponosan što će na sutrašnjoj sjednici Gradske skupštine Grada Zagreba biti izglasane povijesno važne odluke, a to su institut majke odgojateljice, besplatni udžbenici za grad Petrinju, besplatno dopunsko osiguranje za umirovljenike te druge.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!