MENADŽER HRGOVIĆA PORUČIO BABIĆU: Smiri se, trebaju ti još desetorica prije Hrgovića

Menadžer Filipa Hrgovića, uglednik u svijetu boksa Eddie Hearn, u intervjuu za Boxing Social objavio je zanimljivu vijest.

Na pitanje novinara hoće li se Alen Babić boriti protiv Hrgovića, on je odgovorio kako mu je želja mu da se Hrgović bori protiv Daniela Duboisa, sjajnog 23-godišnjeg britanskog borca.

Pet je godina mlađi od Hrgovića i velika je boksačka nada, a ako se borba uskoro dogovori, to bi Hrgoviću bio najveći izazov u dosadašnjoj karijeri.

Pobjeda protiv elitnog borca plasirala bi ga vjerojatno u borbu za naslov prvaka svijeta teške kategorije.Hearn je malo primirio Alena Babića, koji silno želi borbu protiv Hrgovića, no neće je dobiti.

“To je velik meč dvojice Hrvata. To bi se trebalo održati na nekom od stadiona. To je velika stvar. Ali, slušajte, Filip Hrgović borac je za vrh svijeta. Svakako jedan od TOP 10 teškaša, možda i po vještini TOP 5. On se mora boriti protiv Daniela Duboisa. To bi bio sjajan meč između dva mlada teškaša. No vratimo se na Babića i Hrgovića. Ne bih to rekao Babiću u lice, ali, smiri se, trebaju ti još desetorica prije Hrgovića”, zaključio je Hearn, kako je objavio Dnevnik.hr.

Komentiraj