MEDVED OŠTRO ŠKORI: Pozvao je u koaliciju Lazara Grujića, a sada stvara zabunu u odnosu prema manjinama

Tomo Medved, ministar branitelja i po novom potpredsjednik Vlade, gostovao je u Dnevniku Nove TV i među ostalim odgovorio na prozivke Miroslava Škore, čelnika Domovinskog pokreta da su koalirali sa strankom koju je osnovao ratni zločinac Hadžić.

Medved odgovara da su u kampanji komunicirali koji su uvjeti za suradnju, za koalicijske sporazume, svjetoazorsko pitanje, rezultat na izborima i program.

Podsjetio je Miroslava Škoru na izjavu iz 2008. godine, kad je, kaže Medved, podržao HDZ kao najveći koalicijski potencijal.

Na pitanje je li mu ijedan branitelj prigovorio zbog toga što je opet koalirao sa SDSS-om Medved kaže da hrvatski branitelji poštuju manjine i znaju za njihovu ulogu u Domovinskom ratu te je sve na tragu Tuđmana.

“Ne razumijem ovakve odnose, a podsjećamo da je Škoro prije izbora u svoju koaliciju pozvao Lazara Gruića, pa stvara zabunu kod svoga članstva o tome kako se odnosi prema manjinama.

HDZ ima ozbiljan, kontinuirani odnos s manjinama u RH i tako će biti i ubuduće”, rekao je Medved za Dnevnik Nove TV, te zaključio kako očekuje Milorada Pupovca i Borisa Miloševića u Kninu i na Ovčari.

Komentiraj