MEĐIMURCI OTVORENO: Evo zašto podržavaju bivšeg župana Posavca

Svaki je dan sve više onih koji iskazuju na razne načine podršku bivšem međimurskom županu Matiji Posavcu, koji je, kao rijetko tko od političara, odmah nakon uhićenja zbog sumnje u trgovinu utjecajem i korupciju, podnio ostavku.

Posavec je namjerno i zakasnio aktivirati svoj saborski mandat, a Međimurce silno zanima hoće li se opet kandidirati na skorašnjim izborima za župana, što bi silno željeli.

Na Facebook stranici “Podrška županu – Matija Posavec” iskazuju mu podršku i oni koji nisu iz Međimurja, a zanimljivi su odgovori na pitanje: Što vam se na našem Matiji najviše sviđa?

Ovo su samo neki:

“Prvo kao čovjek ulijeva povjerenje da će uvijek raditi za dobrobit Međimurja, elokventan je, empatičan, medijski privlačan, spontan, sve naj naj. Moderan političar koji jako odskače svojim nastupom i jednostavnošću od oholih i sebeljubivih pripadnika vlasti koji za sebe misle da su na pijedestalu i bogomdani. Uvijek glasam za Matiju!”

“Nesalomljiv duh. Čovjek koji voli i živi za Međimurje…”

“Jednostavnost, skromnost, štedljivost, spontanost, srdačnost, empatičnost za sve marljive ljude”.

“Matija je mi, a Medimurci smo Matija”.

“Jednostavan i običan u svakodnevnom životu kad ga sretnete u gradu ili dućanu. Plus toga uvijek spreman saslušati i pomoći malom čovjeku”.

“Pravi gospodin, ima savržen stil i manire, govor bez gledanja u napisano, jednostavnost, iskrenost, poseban u najboljem smislu, …svaka čast, najbolji”.

 

 

 

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!