MEDIJI NALJUTILI CRO COPA: Jesam li ili nisam čestitao Stipi Miočiću – moja je privatna stvar

Podijelite članak

Taman kada čovjek pomisli da ga ništa ne može iznenaditi vidim da su se Hr portali uključili u raspravu jesam li ili nisam čestitao Stipi Miočiću, kaže naš proslavljeni i nenadmašni borac Mirko Filipović.

Na Facebooku dalje navodi:

Pa jel moguće? Pa jos ne vjerujem ni da postoje osobe kojima je toliko dosadno i toliko dobro u životu da se zamaraju sa nečim toliko trivijalnim poput jesam li ja nesto čestitao ili ne?! Pa jel moguće to? Pa sta koga briga jel jesam ili nisam? A vidim da je. Na žalost moj odnos sa Miočićem je moja privatna stvar, i ako imam potrebu nesto mu reći ili poslati onda to napravim. I to na njegov privatni broj.

A praviti javnu temu od nekakvog čestitanja je sramota. Prvo od pojedinaca koji su toliko plitki i da to uopce spominju a drugo da to mediji jos potenciraju. Sramota. Mozda grijesim ali nisam primijetio da je itko od medija ili pojedinaca koji meni šalju poruke sa pitanjem ‘jesi čestitao Stipi’ to isto pitanje postavio Miočiću za mene nakon sto sam osvojio RIZINOV pojas.

Naravno da nije. Jer je to nebitno. I stvarno je. To je privatna stvar. I nebitno je sto su ljudi jako bliski Stipi (pojedinci iz njegove obitelji) javno navijali protiv mene. I pisali komentare pune mrznje za mene uoči borbe. I dan danas to ničim izazvani rade. Nebitno je jer te osobe meni nista ne znače i to sigurno nije Stipin stav. A i ti me samo i mogu mrziti, i ništa više.

A Stipe je zaista sjajan lik i veliki šampion i ima sav mogući respekt i simpatiju sa moje strane. I poslao sam mu čestitku,naravno. Jer mi je drag i jer ju je zasluzio. Ali mogao sam i ja dobiti čestitku od njega nakon osvajanja RIZIN-a ali nisam. Ali to je opet stvar izmedju mene i njega .I na tome treba i ostati. Pozdrav!

Komentiraj