MATE ŠIMUNDIĆ: Oborio sam autom mlađu ženu na pješačkom prijelazu

Mate Šimundić, predsjednik Skupštine Splitsko-dalmatinske županije, objavio je kako je sudjelovao u prometnoj nesreći u kojoj je, kako kaže, lakše ozlijeđena jedna žena.

Na Facebooku piše:

“Dužnost mi je obavijestiti javnost kako sam jučer u popodnevnim satima sudjelovao u prometnoj nesreći u kojoj je lakše ozlijeđena mlađa ženska osoba.

Naime, zbog kiše i loše vidljivosti kasno sam primijetio pješakinju koja se naglo stvorila iza drugog vozila te sam istu bočnom stranom automobila oborio na pješačkom prijelazu.

Isti tren sam izašao iz vozila i pitao pješakinju, koja se sama odmah ustala, je li dobro i treba li ju negdje odvesti. Odgovorila je kako je dobro i da ne treba ništa.

Budući da pješakinja na sebi nije imala nikakvih vidljivih ozljeda, a kazala je na moj ponovljeni upit da je sve u redu i da ne treba ništa, napustio sam mjesto udesa.

Žao mi je što nisam stigao uzeti kontakt unesreće osobe te ju ovom prilikom molim da mi se javi’, objavio je Šimundić.

Zanimljivo da se o događaju oglasila i PU splitsko-dalmatinska:

Dana 07. listopada 2021. godine oko 16,30 sati na kolniku ulice Zrinsko Frankopanske dogodila se prometna nesreća, nalet osobnog automobila na dijete koje je zadobilo lakše tjelesne ozljede.

U svezu s prometnom nesrećom dovodi se  nepoznati vozač sa osobnim automobilom marke Opel Zafira nepoznatih registracijskih oznaka.

Mole se očevici ove prometne nesreće da se jave u Postaju prometne policije osobno ili na tel: 021 504-036 ili 021 504-010.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!