MATE RADELJIĆ: Neću objaviti e-mailove, iako me predsjednica smijenila zloupotrebljavajući tajnu službu

Podijelite članak

Nakon što je tjednik Nacional objavio navodne e-mailova predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović i njezina bivšeg savjetnika, Mate Radeljić kaže kako mailovi nisu istiniti, a da se sve čini iz Ureda Predsjednice kako bi ju se prikazalo žrtvom osvetoljubivog savjetnika.

”Od prestanka obnašanja dužnosti savjetnika Predsjednice Republike do danas, nijedan oblik službene ni privatne komunikacije između mene i predsjednice nije s moje strane javno objavljen niti će ikada biti objavljen”, rekao je Mate Radeljić za Dnevnik.hr, te dodao kako u Nacionalu objavljeni sadržaj privatnih e-mailova nije istinit.

Rekao je i da nikad neće objaviti svoju komunikaciju s Predsjednicom ”unatoč tome što ga je smijenila zloupotrebljavajući tajnu službu… Danas objavljeni tekst smatram podmetanjem iz Ureda Predsjednice kako bi se Kolindu Grabar-Kitarović pokušalo prikazati žrtvom osvetoljubivog savjetnika. U nedostatku bilo kakvog suvislog programa, njezina kampanja očito će se svoditi i na glumljenje žrtve”.

Podsjetimo, Nacional je među ostalim objavio da je predsjednica Radeljiću prosljeđivala svoju komunikaciju s Ivanom Zvonimirom Čičkom, a kojeg je zamolila pomoć na reakcije oko njezine izjave “Za dom spremni”.

Nakon što je maknula Titovu bistu s Pantovčaka, Nacional piše da je Radeljića pitala: “Joj, Mate jesmo li to trebali napraviti”.

Navodno postoji i mail u kojem piše da ju je Aleksandar Vučić zamolio da više ne koristi izraz velikosrpska agresija.

Komentiraj