MARKO VUČETIĆ: Okupljanje desnice je “Ćato fan club” – evo i zašto

Izbori se pripremaju, iako se s datumom špekulira, jer HDZ neće hoš do kraja otvoriti karte, iako svi znaju kako će nastojati na krilima koronakrize izbore raspisati u vrijeme kupaćih gaćica.

Spremaju se svi za izbore, a okuplja se i desnica, ovaj put oko Miroslava Škore, a okupljanje desnice komentirao je i saborski zastupnik Marko Vučetić.

Ovo je njegova objava:

Okupljanje desnice odgovara njezinoj biti i poimanju istine. Naime, zalagali su se protiv predizbornih koalicija, a budući da se samo koaliranjem mogu dokopati političkog plijena, slijedi desni zaborav nekadašnjeg zalaganja i planiranje ulaganja.

Okupljaju se jer ne podnose, kako kažu, Plenkovićevu i HDZ-ovu anacionalnu politiku, a poslije će koalirati s Plenkovićem i HDZ-om, jer im je zaborav glavna kognitivna aktivnost, a dolazak do političko-financijskog plijena vrhunac nacionalne svijesti.

Budući da su Plenkovića umilno nazivali briselskim ćatom, sasvim je jasno da ova desna koalicija može nositi samo jedno ime: Ćato fan club. Dakle, okuplja se Ćato fan club.