MARKO VUČETIĆ: HDZ-ovce Kalmetu i Erlića jezik će potpuno ogoliti

Kampanja je počela. Smetamo. Smetat ćemo i dalje. Još jače, još više! Doviđenja do oslobođenja! – napisali su danas na društvenoj mreži SDP-ovci iz Zadra, nakon što su se neki vandali obračunavali s njihovim  prostorijama u Zadru.

A na izjave HDZ-ovaca o tom sramotnom činu reagirao je Marko Vučetić, bivši saborski zastupnik i kandidat za zadarskog gradonačelnika, koji želi u gradu srušiti HDZ-ovu tvrđavu.

Vučetić ima i savjet za zadarske HDZ-ovce Šimu Erlića i Božidara Kalmetu, a podijelio ga je na Facebooku:

U noći sa srijede na četvrtak kamenovani su prozori na prostorijama zadarskog SDP-a. Zanimljivo je priopćenje koje potpisuju Kalmeta i Erlić.

Više puta sam govorio da svatko ostavlja antropološki trag u govoru i pismu. U HDZ-ovom priopćenju se SDP-u spočitava da na predstojećim lokalnim izborima neće imati vlastitog kandidata, te se naglašava kako je HDZ uvijek pobjeđivao SDP.

Dakle, budući da SDP sada nema vlastitog kandidata, HDZ će sada izgubiti izbore u Zadru, a u pobjedi će sudjelovati i SDP, ali ne samo i isključivo SDP.

Sinoć sam bio u tim prostorijama, razgovarali smo o izborima. Danas imamo priopćenje HDZ-a o SDP-u bez vlastitog kandidata i razbijene prozore.

Svatko tko govori ili piše, u govoru ili pismu otkrije više od onoga što je namjeravao. To je jednostavno tako. Svatko u jeziku ostavlja trag.

Zato jezik i razotkriva. PR agencije služe da sakriju strah, nesigurnost i tjeskobu.

Predlažem Kalmeti i Erliću, budući da ne poznaju magiju riječi, da im priopćenja pišu isključivo pr stručnjaci. Ovako će ih jezik potpuno ogoliti.

Komentiraj