MARIO MIHALJEVIĆ: Novi sam član stranke MB 365 Milana Bandića – evo i zašto

Iako ste možda već možda čuli ili pročitali, na izvanrednoj konferenciji Milana Bandića obavijestli smo svekoliko pučanstvo da sam novi član stranke Milana Bandića 366 (jer prestupna je godina).

Objavio je to Mario Mihaljević, naš poznati radijski voditelj i autor mnogih nagrađenih pjesama.

Mario na Facebooku dalje kaže:

Vama, svojim prijateljima dužan sam objašnjenja koja ćete nadam se razumjeti i prihvatiti.

1. Milan Bandić je godinama gradonačelnik grada koji se razvio pod njegovim gradonačelništvom u metropolu kojoj nema ravne, ne samo u Europi, a bome ni u svijetu.
Nigdje toliko fontana, nigdje se tako brzo ne saniraju potresi kao u Zagrebu, nigdje se tako transparentno ne vodi grad da svi imaju uvid u svaku potrošenu lipu, nigdje jeftinije parkiranje, nigdje toliko divnih spomenika Ocu domovine, Domovini kao takvoj, nigdje toliko crkava u planu kao u glavnom gradu svih Hrvata. Za sve je to zaslužan jedan i jedini MB i zato nisam mogao pobjeći od zova sudbine i s radošću prihvatiti člansku iskaznicu jedine stranke koja okuplja sve najbolje iz svih ostalih stranaka koje nisu uspjele prepoznati njihovu genijalnost i jedinstvenost.

2. Imponira mi, kao dugogodišnjem novinaru kako Milan Bandić komunicira s novinarima, otvoreno, ljubazno, iskreno, puna srca…Pa tko da se tu ne upiše.

3. Kako članstvom postajem i dijelom vladajuće strukture, nadam se da ću i osobno uspjeti upoznati i takve veličine kao što su genijalni premijer, elokventni ministar Horvat, simpatični Čorić, svestrani Pavić koji zrači inteligecijom, elokventni Krstčević itd. itd.

4. Ne smijem ni pomisliti, ali potajno se nadam da bih jednom mogao upoznati i bivšu predsjednicu koja je intimus moga šefa, ili barem malo biti u njenoj blizini.

5.Sve to naravno ne bih mogao da nisam potpisao članstvo u najperspektivnijoj hrvatskoj stranci.

6.Bit ću ja sigurno i u novom sazivu Sabora, ne moram biti izabran, to u ovoj stranci dođe kasnije.

7. Bit ću spona između Rijeke u kojoj živim i metropole, a posebno sam zadovoljan da ću Obersnelu i Komadini prenositi veličanstvena iskustva iz Zagreba kao osobni izaslanik Milana Bandića.

NA SLICI: Milan Bandić, nasmiješen kao obično, ali i čini mi se posebno sretan zbog moga primanja, a ja malo zabrinutog pogleda hoću li moći odgovoriti velikim šefovim očekivanjima.

Nadam se da ste me razumjeli i da ostajemo prijatelji, a ovaj dan 1. travnja teške 2020. ostat će mi upisan među one najvažnije životne datume zauvijek.

Komentiraj