MARIO GAVRANOVIĆ: U mojoj su obitelji svi dinamovci

Foto: Youtube
Foto: Youtube

Mario Gavranović novo je pojačanje Dinama kojeg je modri klub predstavio na konferenciji za medije.

“Izuzetna mi je čast predstaviti našeg novog igrača. Smatram da smo napravili dobar i pravi posao. Dovodimo istinsko pojačanje u Dinamo. Mario Gavranović igrač je koji ima međunarodno iskustvo, a zadnje je dvije godine u Rijeci ostavio dubok trag. S obzirom na to da smo izgubili prvenstvo i Kup od Rijeke prošle sezone, on je sigurno bio važan kotačić u njihovim uspjesima”, rekao je sportski direktor Dinama Marijan Vlak pa nastavio:

“Mario je potpisao na tri godine “, završio je Vlak i prepustio riječ novom modrom pojačanju.

“Jako sam sretan što je sve dobro završilo. Jako sam htio doći u Dinamo i nadam se da ću se brzo prilagoditi momčadi. Jedva čekam treninge i nastavak sezone. Broj 11 odabrao sam zato što mi se sviđa taj broj”, pojasnio je na početku Mario Gavranović, a prenose Dinamove službene stranice.

“Publika u Rijeci sigurno neće dobro primiti moj prelazak, to je normalno u nogometu kad odlaziš u rivalski klub, ali mislim da sam kad sam bio u Rijeci uvijek davao sve od sebe na terenu i ja sam zadovoljan time. Kako god me prime, ja sam sada igrač Dinama i drago mi je što je tako”, rekao je Mario i nastavio:

“Bilo je ponuda drugih klubova, ali ja sam htio doći u Dinamo. Zadovoljilo bi me da osvojimo dvostruku krunu ove sezone, neću govoriti o tome koliko bi me golova zadovoljilo”, bio je kratak i jasan na pitanje novinara o brojci golova koju bi volio postići u dresu Dinama.

“Rođen sam u Švicarskoj pa sam doživljavao hrvatski nogomet malo manje nego što ga prate ljudi ovdje. U mojoj obitelji svi su dinamovci pa smo tako i mi naučeni da navijamo za Dinamo”, rekao je za kraj Gavranović.