MARIJAN KUSTIĆ: Prekrasna slika hrvatskog vaterpola i sporta

Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza, Marijan Kustić je čestitao hrvatskoj vaterpolskoj reprezentacija na njihovom trijumfu.

Pobjedom od 10:9 u dramatičnom finalu protiv Mađarske pred ispunjenom Spaladium Arenom, hrvatska reprezentacija osvojila je drugi europski naslov u svojoj povijesti, nakon što je isto učinila 2010. godine u Zagrebu.

Sjajnom finalu svjedočio je i predsjednik HNS-a Marijan Kustić koji je uputio čestitke vaterpolistima:

“U ime cijele nogometne obitelji, od srca čestitam našim vaterpolistima na karakteru, borbenosti i kvaliteti koju su pokazali, a što je rezultiralo izvanrednim rezultatom i zasluženom zlatnom medaljom. Veliki posao odradio je i izbornik Tucak sa svojim stožerom, uspješno prebrodivši smjenu generacija, pa je Hrvatska i nakon odlaska istinskih velikana ostala svjetska vaterpolska velesila.”

Kustić je istaknuo sjajnu atmosferu na finalu: “Čestitke upućujem i svom kolegi, predsjedniku HVS-a Mladenu Drnasinu, izvršnom direktoru Perici Bukiću te cijelom rukovodstvu i ljudima u HVS-u, na odlično organiziranom natjecanju u Splitu. Vjerujem da se i igrači slažu kako je sjajna publika imala veliki utjecaj na konačni trijumf Hrvatske te je sveukupni doživljaj na finalu bio zaista prekrasna slika hrvatskog vaterpola i hrvatskog sporta.”

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!