MARIJAN KUSTIĆ: Ćiro je bio jedinstven i neponovljiv

Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza, Marijan Kustić, izrazio je najdublju sućut obitelji Miroslava Ćire Blaževića te bol zbog odlaska jednog od najvećih hrvatskih trenera.

Predsjednik HNS-a Marijan Kustić izjavu je dao za web HNS-a i prenosimo ju u cijelosti:

“Ispred Hrvatskog nogometnog saveza, izražavam najdublju sućut obitelji Miroslava Blaževića zbog ovog nenadoknadivog gubitka. Iako smo bili svjesni da se hrabro bori s teškom bolešću, ipak je ovo šokantan trenutak za sve nas jer se Ćiro uvijek činio većim od života.

Kao trener je potpisao dva legendarna uspjeha – hrvatsku broncu i Dinamov naslov prvaka 1982. godine, zbog čega će uvijek ostati zapamćen kao ‘trener svih trenera’.

Osim što je bio trenerska avangarda, bio je silno šarmantna, inteligentna, duhovita i strastvena osoba i kao takav će nam svima izuzetno nedostajati.

Ćiro je bio jedinstven i neponovljiv, takvog ćemo ga pamtiti, a Hrvatski nogometni savez uvijek će paziti da brižno čuva uspomenu na jednog od najznačajnijih pojedinaca u povijesti hrvatskog nogometa. Počivao nam u miru, dragi Ćiro”, rekao je Marijan Kustić.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!