MARGARETA MAĐERIĆ: Bila sam s majkama iz Bedema ljubavi – založit ću se za spomen-ploču

Margareta Mađerić, bedem ljubavi 0

U izbornoj utrci za Hrvatski sabor na HDZ-ovoj listi u I. izbornoj jedinici nalazi se na 10. mjestu Margareta Mađarić, koja vjeruje kako će joj povjerenje dati građani u preferencijalnom glasovanju.

Ovo su dojmovi s obilježavanja obljetnice mirovne inicijative Bedem ljubavi-pokreta majki za mir i susreta s majkama, o čemu Margareta Mađerić piše na svom Facebooku:

[MAJKE HRABROSTI-BEDEM LJUBAVI]

“Umrijet će u pustoši svog mrtvog srca!” – poručio je generalima JNA hrvatski pjesnik Vlado Gotovac u glasovitom govoru na velikom skupu održanom 30. kolovoza 1991. u Zagrebu.

Danas obilježavamo 25. obljetnicu mirovne inicijative Bedem ljubavi-pokreta majki za mir.Margareta Mađerić, bedem ljubavi 1

Ponosna sam što sam danas sudjelovala na obilježavanju ove svečane obljetnice s ponosnim i hrabrim ženama, majkama koje su ponos svima nama!

Obećala sam im da ću se na sjednici skupštine Grada Zagreba, koja će se održati u srijedu, 31. kolovoza 2016., založiti za postavljanje spomen-ploče na Krešimirovom trgu te da 30. kolovoz postane Dan mirovnih inicijativa.

Hvala vam od srca, hrabre naše Majke!

#ZaObitelj #Margareta10

Razgovor s Margaretom Mađerić možete pročitati OVDJE.

[fb_pe url=”https://web.facebook.com/margareta.maderic/posts/1074420975986441″ bottom=”30″]