MANDŽUKIĆ NAJAVIO FINALE LIGE PRVAKA: Luka Modrić i ja smo dobri prijatelji

Podijelite članak

mario mandžukić

Finalom Lige prvaka sutra pada zavjesa na europsku klupsku sezonu.

U glavnim ulogama sutra u Cardiffu bit će ponovno hrvatski igrači. Motor Reala iz Madrida Luka Modrić lovi svoju treću titulu, a prvoj se nada njegov suigrač Mateo Kovačić. Na drugoj strani u dresu Juventusa neće biti ozlijeđenog Marka Pjace, ali će zato igrati Mario Mandžukić, koji je s Bayernom već dotaknuo zvijezde kad je 2013. postigao i gol za slavlje nad Borussiom Dortmund od 2-1.

Samo dan prije utakmice Mario Mandžukić javio se postaji koju stalno sluša, Narodnom radiju.

“Drago mi je da imamo u finalima naše predstavnike, Hrvate, a i ovaj put će biti tako. Naravno da bi ja više volio da ja osvojimo naslov LP ali mislim da su šanse 50-50. Velika je to utakmica, veliki je ulog u pitanju, a što se tiče mene ja sam spreman”, najavio je Mandžukić.

Iako će sutra biti veliki finale i mjeriti će se učinak oba naša reprezentativca, Mandžukić će Modrića uvijek etiketirati kao velikog igrača:

“Pa je istina je, zna i on to, znam i ja. Mi smo si dobri prijatelji još od vremena dok smo igrali u HNL-u, nastavili smo u reprezentaciji, a ostali smo si i do danas dobri – ali kad krene utakmica ja ću se boriti za svoj, a Modrić svoj klub”, poručio je Mandžo, a spreman je već godinama. Ne tako davno Mandžo nije posustao ni kad mu je glava bila krvava.

“Više je na slikama izgledalo strašno zbog puno krvi. Ma nije to ništa, pukla je arkada i nije bilo toliko strašno. Bolje da mi se tako nešto dogodi nego da opet dobijem udarac u nos jer je to puno gore od arkade. Super je kad mi pukne arkada”, u svom je stilu prokomentirao za Narodni radio Mario Mandžukić.

Tko će sutra pucati od ponosa, a tko od tuge saznat ćemo nakon oko 23 sata, a meč Juventusa i Reala počinje u 20 i 45.

Komentiraj