MAMIĆU ODGOĐENO SUĐENJE: Vrbanović nije došao – testirat će se na koronavirus

Na županijskom sudu u Osijeku odgođeno je drugo suđenje Zdravku Mamiću, bivšem čelniku nogometnog kluba Dinamo te još šestorici okrivljenika.

Izvor: Media servis

Naime, Damir Vrbanović, jedan od okrivljenika, nije došao na sud, imao je temperaturu i ide na testiranje na koronavirus, obavijestio je njegov odvjetnik.

Prvookrivljenom Zdravku Mamiću sudi se u odsutnosti. Njegov odvjetnik Veljko Miljević smatra da za to ne postoje pretpostavke, međutim, žalba je odbijena:

“Idući ponedjeljak smo opet tu. Priroda određuje kakva će biti situacija idući tjedan, da li ćemo biti u onom sastavu koji omogućava da se započne sa raspravom. Rasprava će započeti čitanjem optužnice, sve prije toga je utvrđivanje pretpostavki za održavanje rasprave. Dakle, mi danas u raspravu nismo ni ušli.”

Uz Zdravka Mamića, optuženi su i njegov sin Mario Mamić, brat Zoran Mamić, bivši Dinamov trener Damir Vrbanović, poduzetnici Sandro Stipančić i Igor Krota te menadžer Nikky Arthur Vuksan. Podjsetimo, USKOK ih tereti da su u sklopu zločinačkog udruženja izvlačenjem novca na ime, tvrdi USKOK, nepostojećih dugova igračima, od prosinca 2004. do prosinca 2015. oštetili Dinamo za 144 milijuna kuna.

Komentiraj