MAMIĆ UOČI KLAGENFURTA: To je utakmica koja može odrediti smijer u Europi

Nogometaši Dinama otputovali su u Austriju. Modri u 4. kolu kvalifikacija Europske lige igraju protiv Wolfsbergera u Klagenfurtu, a Zoran Mamić ima na napokon na raspolaganju sve igrače no, što će donijeti sutra nakon jučerašnjeg testiranja na Covid-19, veliko je pitanje.

“To je utakmica koja može odrediti smjer u Europi ove godine. Idemo po pobjedu, pokušat ćemo biti ofenzivni, iako u napadu imamo tih problema, Gavranović eto ima određenih poteškoća, Kastrati je tek jednom trenirao nakon korone, Majer je isto tako odradio samo jedan ili dva treninga, pa imamo dosta problema, no pronaći ćemo najbolju moguću kombinaciju”, poručio je trener Dinama.​

Subotnji poraz od Osijeka došao je u nezgodno vrijeme. Što je tu je, to je nogomet:

“Nije nas poremetio, ali krivo nam je što nismo pobijedili i idemo dalje jer nas očekuju veliki izazovi na koje ćemo odgovoriti na pravi način. Idemo po pobjedu i tri boda, a to je najbitnije”, rekao je kapetan Arijan Ademi i najavio kakvog protivnika očekuje.

“Čvrsta i organizirana ekipa,vraća im se igrač s brojem deset Michael Liendl, koji je najopasniji njihov napadač, a sve ćemo napraviti d ga zaustavimo”, najavio je Ademi.Utakmica Dinama sutra u Klagenfurtu počinje u 18:55 sati.

Odgovori