MAMIĆ OPTUŽIO SESSU: On i ja znamo da je korumpiran, pokvaren – Sessa odgovorio

Podijelite članak

Uoči ročišta na Sudu BiH na kojem se odlučuje o njegovom izručenju, Zdravko Mamić je oštro napao predsjednika Vrhovnog suda Đuru Sessu.

“Mogu potvrditi autentičnost izjave mog odvjetnika i stojim iza toga što je on rekao, ali o imenima bih nekom drugom prilikom i uz druge uvjete, ne kanim si natovariti neke dodatne kaznene prijave, ali sigurno ću u jednom trenutku izvući najteže oružje”, rekao je Mamić, kako piše N1, te dodao:

“Ali jedan od tih šest sudaca je korumpirani predsjednik Vrhovnog suda Đuro Sessa, poručujem mu je da je nepošten, pokvaren korumpirani sudac koji je ruglo i nije zaslužio da bude predsjednik Vrhovnog suda… Toliko je drzak, a on i ja znamo da je korumpiran i naravno da ću to bez problema dokazati kada se stvore uvjeti za to. Predlažem mu da se obojica podvrgnemo detektoru laži. I još je toliko drzak da na uglednog odvjetnika poziva Hrvatsku odvjetničku komoru. Za ostale neću reći jer moram čuvati artiljeriju.”

Mamić misli da odluka o njegovom izručenju danas neće biti donesena.

Za Media servis Đuro Sessa je o svemu rekoa:

“Zaista ne znam koji to motivi gospodina Mamića tjeraju da daje takve besmislene izjave, netočne i neistinite, ali neka to ide njemu na dušu.

Ja se nadam da hrvatska javnost vodi računa o tome tko govori, a ne što govori”, rekao je Sessa.

“Ja sam jedino imao nekih utjecaja u odnosu na predmete u kojima se radi o izuzeću predsjednika Županijskog suda u Osijeku, gdje se odlučivalo o tim zahtjevima, ništa drugo.”

Komentiraj