MAMIĆ OTKRIVA: Gvardiol ostaje do ljeta – neće biti većih promjena u igračkom kadru

Nogometaši Dinama nakon okupljanja u Zagrebu, pripreme sutra nastavljaju u Rovinju. Hrvatskog prvaka već krajem siječnja čeka nastavak prvenstva u koji ulaze kao vodeća momčad lige, zatim borba u četvrtfinalu Kupa i dvije utakmice šesnaestine finala Europske lige protiv ruskog Krasnodara.

Izvor: Mdia servis

Momčad Zorana Mamića u Rovinju će boraviti deset dana, a na rasporedu je jedna prijateljska utakmica protiv mađarskog MOL Fehervara.

“Za pripreme imamo neuobičajeno kratak rok, ali kako svima tako i nama. Igrat ćemo jednu prijateljsku utakmicu s obzirom na broj utakmica koje smo odigrali na jesen i broj utakmica koje su pred nama, također želimo pripreme iskoristiti kako bi proveli neke naše ideje i zamisli”, istaknuo je Mamić.

Velikih promjena u igračkom kadru neće biti, dodaje Mamić:

“Kadar koji je bio od ljeta je i sada tu. Naravno, pojavili su se neki mladi igrači koje ćemo s vremena na vrijeme koristiti, odnosno kada se za to ukaže prilika. Vjerujem i nadam se da ćemo svi ostati zdravi i biti u dobroj formi te da će rezultati biti onakvi kakve svi očekujemo”, poručio je Mamić.

Otkrio je trener zagrebačkog kluba i da Gvardiol ostaje do ljeta.

“Red Bull Leipzig nam je službeno potvrdio da će Joško ostati kod nas do ljeta. To je izvrsno. Sve strane mogu biti zadovoljne. Dinamo koji ima kvalitetnog i dobrog igrača, Joško koji će imati veliki broj utakmica, a Red Bull imat će igrača koji će redovito igrati europske i nacionalne utakmice”, zaključio je Mamić.

Komentiraj