MAMIĆ NAKON SUSPENZIJE SUDACA: Reforma pravosuđa se nastavlja, imam misiju

Danas se sastalo Državno sudbeno vijeće koje je raspravljalo o prijedlogu predsjednika Županijskog suda u Osijeku da se s dužnosti udalje suci koji su se družili sa Zdravkom Mamićem.

‘‘DSV donijelo je odluku o udaljenju od obavljanja dužnosti sudaca Krušlina i Vekića. Oni će biti privremeno udaljeni prvo na tri mjeseca, a potom, ukoliko u tom vremenu ne bude završen stegovni postupak, do završetka stegovnog postupka. To udaljenje može trajati najdulje godinu dana”, rečeno je među ostalim u priopćenju.

Nije dugo trebalo da se na svojoj Facebook stranici oglasi Mamić koji je napisao:

“Danas je Državno sudbeno vijeće suspendiralo suca Krušlina i Vekića na tri mjeseca i ne smiju obavljati posao sudaca.

Tužan je dan za njih jer osim bez pola plaće ostaju i bez reketa koji su uzimali od stranaka.

Ako su mislili da će se nešto smiriti u iduća tri mjeseca, prevarili su se, #ReformaPravosuđa ide dalje i nastavlja čistiti žito od kukolja, u ta tri mjeseca idemo još jače i bolje, jer ne samo da ovi suci ne smiju biti blizu pravosuđa, nego to ne smiju ni njihovi rođaci i jataci, a suci moraju biti kazneno procesuirani, jer nisu smijenjeni radi druženja s Mamićem, nego zato jer su šarlatani, reketari, varalice i lopovi.

Izvidi o svim njihovim prijevarama i kriminalu su u tijeku, od bolnica do sudnica, a moja misija je da apsolutno svaki sudac poput njih dobije primjer što će mu se dogoditi ako bude lopov, varalica i šarlatan. Kvesiću, Vrbane i Boban, K€$$ina karijera je gotova, Vekić i Krušlin će ubrzo imati kaznene postupke na vratu, što vi čekate?”

 

Komentiraj