MAMIĆ IMA PORUKU: Svatko tko želi potražiti mir treba doći u Međugorje

“Ista je procedura, ja sam se davno odlučio na odsluženje moje kazne u BiH, vidjet ćemo što će se dešavati što će sudovi u BiH procijeniti… “, rekao je Zdravko Mamić u razgovoru za Novu TV o sudbini svog brata Zorana u BiH.

“Koja je razlika od toga da li ćemo mi služiti kaznu u Hrvatskoj ili Bosni i Hercegovni, ja da sam vlasnik recimo RH ja bih bio sretan da netko služi u drugom zatvoru i da ta druga država snosi troškove…”, kaže Mamić za Dnevnik.hr.

“Ja svoju bitku koju sam nazvao reforma pravosuđa nastavljam i dalje, rekao sam da sam siguran koliko sam siguran da sad gledam u vaše kamere i da s vama razgovoram da će ovi suci završiti u zatvoru i naravno valjda svatko pametan razumije da će doći do obnove postupka u Hrvatskoj…

Mogu ekskluzivno reći da se veselim da 12.5. će konačno uslijediti moje svjedočenje, iako sam ja, prošlo je već 7 mjeseci kako sam dao famozni stick i svoj iskaz državnim organima, 12.5. ću dati iskaz uživo prema tome poslije toga više neće biti isto…”

Na kraju je Zdravko Mamić poručio: “Svatko tko želi potražiti mir na bilo kojem dijelu kugle zemaljske treba doći u Međugorje, onda će shvatit o čemu pričam…”