MALO POZNATO: Marina Tucaković za života doživjela veliku tragediju

Pjesme hitmejkerice Marine Tucaković, koja je preminula od rak u 67. godini, ostat će zauvijek zapamćene kao i svi uspjesi koji su joj obilježili poslovni život.

Marina je izgubila bitku s karcinomom dojke s kojim se borila od 2018. godine i preminula je u KBC Dragiša Mišović u Beogradu gdje je provela zadnje dane nakon što joj se stanje pogoršalo.

Uz sve njezine uspjehe manje je poznato kako je za života doživbjela i najveću tragediju – prije 13 godina je pronašla preminulog sina Miloša Radulovića u njihovoj obiteljskoj kući u centru Beograda, od čega se nikada nije oporavila.

Marina je o tom bolnom trenutku samo jednom progovorila za medije.

“Ušla sam u njegovu sobu i zatekla sam to što sam zatekla. Tada je Miloš imao 24 godine. Uvijek sam imala strah da će mu se nešto dogoditi. Ode vam dijete na ekskurziju pa se bojite kako će tamo stići. Uvijek imate strah za osobe koje volite. Interesantno, ja tu noć… On je bio toliko veseo, toliko smo se smijali, nisam zaista mogla imati loš predosjećaj, koliko sam ranije imala iz strahova. I eto baš se dogodilo to čemu se tad sigurno nisam nadala. Nisam to očekivala. Taj dan sam trebala ići u žiri u jednu emisiju. To je bio trenutak ludila”, izjavila je tada Marina za Blic.

Preminuo je iznenada, otišao je odmoriti u svoju sobu, nakon čega je planirao otići do frizera, no nažalost nikada nije uspio stići.

“Miloš se jednostavno nije probudio. U podne je bio zdrav, sve je bilo normalno. Ustao je da popije vode i rekao mi da ga probudim poslije četiri kako bi stigao otići kod frizera i spremiti se navečer za izlazak. Međutim, kada sam ušla u sobu da ga probudim, zatekla sam ga nepomičnog. Prsti su mu već bili modri. Ne znam što se dogodilo. Ne znam da li ima nešto gore nego kada zateknete svoje dijete kako nepomično leži u krevetu”, priznala je Marina koja nikada nije htjela vidjeti rezultate koje je pokazala službena obdukcija.

Marina je sinu kojeg je dobila s Aleksandrom Futom Radulovićem posvetila samo jednu svoju pjesmu naziva “Mišo moj” koju je otpjevala Ana Nikolić.

“Pjesmu sam pisala u svom najtežem životnom razdoblju. Kada sam izgubila sina. Dugo sam razmišljala tko bi mogao ove snažne emocije prenijeti publici, a onda je izbor pao na Anu Nikolić”, priznala je Marina.