MAKLJAŽA NA HITNOM PRIJEMU: Dvije grupe cipelarile se pred KBC Zagreb

U noći na nedjelju na hitnom prijemu KBC-a Zagrebdošlo je do masovne tučnjave u kojoj je ozlijeđeno nekoliko mlađih ljudi.

Iz PU zagrebačke su priopćili:

“Danas, 24. listopada oko 3 sata na Maksimiru u Ulici Mije Kišpatića, na hitnom prijemu zdravstvene ustanove, iz zasad neutvrđenog razloga su četvorica nepoznatih počinitelja fizički napala dvojicu muškaraca (24, 25) nakon čega su oštetili inventar na ulazu u prostoriju hitnog prijema.

Potom su došli do osobnog vozila marke Audi A4, u kojem se nalazila 23-godišnjakinja te su i nju fizički napali i oštetili vozilo.

Dvojica muškaraca (24, 25) su teško ozlijeđena, dok je 23-godišnjakinja lakše ozlijeđena. Očevid će se obaviti danas, kriminalističko istraživanje je u tijeku”.

“Jedna grupa dovela je prijatelja iz tučnjave, a i ova druga strana je dovezla svog prijatelja i tamo su se sastali. Porazbijali su inventar, jedan se pokušao sakriti iza medicinske sestre koju su gurnuli i bacili na pod. Pa su cipelarili tog jednog dečka ispred prostorija u kojima ljudi umiru od raka”, rekao je djelatnik KBC-a Zagreb za 24 sata.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!